Home
Advisering
Cursus online
Vragen
Basis Kennis Boekh.
Huishoudgeld prog
Shop
SpeedBalance
Contact

  Zes dagen in de week zult ge werken; de zevende dag zult ge de kleine karweitjes doen!

Hofinza is SpeedBalance/Banana expert!

Algemeen

Voor al onze activiteiten geldt dat wij de juiste balans zoeken tussen uw wensen en onze kennis op het gebied van administratieve verwerking. Wij hanteren alleszins redelijke tarieven en geven u op voorhand een indicatie van de kosten van onze werkzaamheden.

Advisering inzake de inrichting van administraties

Ten aanzien van de inrichting van een nieuwe administratie of de aanpassingen van een bestaande administratie kunnen wij adviseren.

Wij starten met een inventarisatie van wat er is en wat uw wensen zijn. Daarna verstrekken wij u een basisontwerp van de juiste inrichting van uw administratie. Dit basisontwerp wordt met u besproken en wordt vervolgens omgezet naar een definitief voorstel. Naast een algemene beschouwing inzake het ontwerp worden details in het definitieve voorstel nader uitgewerkt op dusdanige wijze dat u hiermee onmiddellijk aan de slag kunt en het document tevens altijd kunt gebruiken als naslagwerk. Standaardjournaalposten worden hierin derhalve, voor zover noodzakelijk, tevens opgenomen.

Wilt u een advies omtrent het gebruik van een boekhoudpakket? Wij hebben kennis van een aantal gratis zowel als betaalde pakketten en kunnen u van advies dienen welk pakket voor u het meest passend is. Neem eens vrijblijvend contact met ons op  Het bespaart u in ieder geval het zoekwerk en het risico dat u met een verkeerd pakket aan de slag gaat.

Wilt u de eenmalige opzet zoals rekeningschema, instellen parameters etc. laten verzorgen? Ook dit kunnen wij voor u doen.

 

designed by and Copyright Hofinza